Nyhetsarkiv

acquistare in questa pagina in Italia. Il preparato Xenical aiuta a perdere il peso superfluo, bloccando la diffusione dei grassi che penetrano nell'organismo assieme al cibo. Assumendo il preparato Xenical, smetterete di accumulare chili superflui e la Vostra massa corporea iniziera gradatamente a ridursi.

Gratulerer med NLFs gullnål!

Tønsberg Flyveklubbb nominerte Fred-Inge Eriksen til NLFs gullnål. Det var derfor veldig gøy da komiteen godkjente innstillingen og tildelingen ble et faktum!

Støtteundervisning PPL/LAPL teori

Tønsberg Flyveklubb starter opp støtteundervisning for elever som vil ta flysertifikat. Datoene framover publiseres på klubbens Facebooksider.

Vi har gavekort!

Ønsker du å gi bort en helt spesiell opplevelse? Da har du kommet til rette plassen! Vi selger gavekort på flyturer i vår nettbutikk.

Gratulerer med solo til klubbens yngste!

Vi gratulerer Karl-Edvard med bestått solo, da er det bare resten igjen. Det er veldig morsomt å se at det er så mange unge om dagen som bestemmer seg for å ta flysertifikat! Bare stå på videre, dere har alle sammen i ryggen!

Ny solo elev!

Vi gratulerer Thomas Braathen med bestått soloflyvning! Dette er en milepel og fortjener litt oppmerksomhet! Herfra kan det gå veldig fort og vi håper du kommer i mål innen året er omme!

Ny flyrekord i klubben!

Aldri før har det vært flydd så mye i Tønsberg Flyveklubb en måned som det ble i mai. Vi kunne klokke inn hele 169,1 timer! Det er morsomt at vi har så mye aktivitet og folkene bare strømmer på! Vi tror på at vi har en god sammensetting av flyparken, en flott flyplass og masse nye elever som gjør dette mulig for oss!

Nok en ny PPL pilot!

I dag hadde Ulf Wike Ljungblad skill test, og vi har den æren av å gratulere med rykende fersk PPL! Han fløy opp med kontrollant Finn Hugo Zahl i LN-TBG.

Nybakt pilot i klubben!

Tønsberg Flyveklubb gratulerer Mathias som nybakt pilot i klubben. Han hadde oppflyvning med kontrollant Stian Hassum og bestod uten problemer! Det er gledelig å se at mange av elevene våres nå begynner med oppflyvningene, følg med videre for i år kommer det mange nye i luften fra oss!

Foredrag med MAF

Fred Karlsen som er tidligere leder i MAF kommer og forteller om det krevende arbeidet som MAF, Mission Aviation Fellowship utfører rundt om i verden. Dette er bush flyvning på høyt organisert nivå.
Hvert 3 minutt letter eller lander et MAF’s 136 fly som de har i daglig drift i 30 land i Sør-Amerika, Afrika og Asia.
Vi håper så mange som mulig har lyst til å høre om operasjonen de bedriver og ta gjerne med noen du kjenner!

-NYHET-

Vi øker med ytterligere en ny instruktør!
Vi har stor pågang av elever og nye medlemmer i klubben om dagen og som en konsekvens av det, har vi nå gleden av å ønske Eric Lund velkommen som vår tiende instruktør i klubben!
Eric har vært medlem siden 2012 og har siden han ble medlem vært sentral i mye av det positive som har skjedd i klubben. Han fløy opp til PPL i Tønsberg

IFR i praksis

I dag var det samling med IFR gruppa hvor vi var så heldige å få Trond Hogner som er kaptein i Widerøe til å snakke om IFR i praksis. Vi gikk igjennom mange «plates» og lærte noen nye triks som vi gleder oss til å sette ut i praksis! Går du med en drøm om å fly IFR? Det er fullt mulig å være med på samlingene våres som er lærerikt, gøy og nyttig fagstoff!

G1000 kurs

I anledningen at vi har kjøpt nytt fly blir det satt opp flere G1000 kurs, men det første blir nå onsdag 3 juni. Se i kalenderen for ytterligere informasjon. Det er obligatorisk med EFIS utsjekk, så for å fly denne er man nødt til å ha det i loggboken sin. Kurset vi holder nå blir ett forkurs med mulighet til utsjekk/PFT på maskinen innen utgangen av juni.

EAA & TFK Fly-inn 2015

Vi hadde ett fantastisk fly-inn med godt oppmøte og masse liv og stemning. Flere flyeiere kom inn på fredag og ble hele helgen. Mange kom på lørdagen, hvor det også var fremvisning av RV, modell, Dakota og seaking! Det var utrolig stemning under hele arrangementet, og etterhvert begynte det også å komme en del folk utenfra som var interessert og syns det var flott å se på!

Fly-inn 8-10 mai!

Førstkommende helg er det meldt flott vær og vi har Fly-inn på Jarlsberg! For de som har tenkt seg en tur, ring Ole André for obligatorisk PPR på 94545645. Med tanke på trafikkavvikling, oppfordrer vi alle som kommer på lørdag til å lande før klokken 12:00 og angi beregnet ETA. Vi gleder oss til å se dere!

Nytt kontor!

Endelig har vi flyttet inn i det sammenslåtte og nyoppussede kontoret vårt på Jarlsberg! Vi er virkelig fornøyd med resultatet! Vi håper det blir god nok plass til det vi har bruk for når det nå kommet ett fly til, samt at vi skal begynne med instrument flyvning. Vi håper alle sammen nå hjelper til å holde det ryddig…

Luftsportstinget 2015

Eivind Andersen og Ole André Utheim rapresenterte Tønsberg Flyveklubb på seksjonsmøtet til motorflyseksjonen i NLF 21 mars og der ble Ole André ble valgt til en av de 9 representantene fra motorflyseksjonen til Luftsportstinget 22 mars. Eivind deltok på motorflyseksjonens fagmøter den 22 mars.

Vi har kjøpt nytt fly!

TFK har hatt en flott utvikling i det siste og et stort engasjement! Som ett ledd i styrkningen av det brede tilbudet i klubben, ønsker styret å meddele at det i dag er ingått kontrakt med Runar Vassbotten om kjøp av LN-FTF! Det er en 2009 modell Cessna 172 med G1000 som er IFR godkjent, med overdragelse til St.hans.

Fly-in gudstjeneste

DET NÆRMER SEG!!
Velkommen til Fly-in gudstjeneste i Åsnes Finnskog kirke, søndag 8. mars kl 13.00.
Det er fine forhold på Vermundsjøen. Banen er brøytet i 1000 x 33 m. Isen er solid. Noen frostnetter sørger for at det tørker opp på overflaten og flyplassjef Roger Pildahl lover fine forhold.

Foredrag av Torkell Sætervadet

Torkell Sætervadet var foredragsholder på onsdagens klubbkveld og hadde ett interessant innlegg om IR og diverse forhold rundt dette. Vi har en betydelig andel av medlemmene i klubben som nå har besluttet seg for å begynne med teorien til instrumentrettighet, så dette var en flott tilskudd til dette.

Flott solnedgang

Det er opplevelser som dette som gir gleder ved å fly. Tanken på at man kan cruise på himmelen og få slike opplevelser er noe å tenke på. Går du med en liten drøm om å fly, så er ikke veien så fryktelig lang og tung som veldig mange tror! Det er en myte at man må være supermann og veldig rik for å bli pilot…

Årsmøte og Den gyldne propell!

Vi hadde ett flott årsmøte for 2014 med godt oppmøte! Styret vil takke for tillitten medlemmene viser oss ved at en så stor andel gjenvelges. Vi vil fortsatt strebe etter å gjøre oss fortjent til plassen vi har i styret. Samtidig takker vi Jan Gulliksen for det flotte arbeidet han har gjort! Flotte kandidater til Den gyldne propell!

IR gruppe i Tønsberg Flyveklubb

På bakgrunn av at man har fått de nye IR-rettighetene (en-route instrument rating (EIR) og Competency-based instrument rating (CB-IR)) ønsker Tønsberg Flyveklubb å starte opp en dedikert IR gruppe/klubb.
Vi ønsker å skape ett miljø hvor kompetansebygging, sikkerhet og gjennomføring av instrumentflyvning står i fokus.

Flott klubbtur til Flymet på Blindern

Vi hadde en flott tur til Flymet på Blindern, hvor vi ble godt tatt imot av Siv Dearsley. Hun hadde laget ett innlegg til oss basert på ønsker vi hadde kommet med på forhånd. Hun er en veldig dyktig meteorolog og har god forståelse for hvordan værmeldingen skal være oppbygget for å være mest mulig nyttig for pilotene…

T/R Lofoten

Vi legger opp til årets langtur t/r Lofoten med pilotbytte underveis. Vi ser for oss at noen flyr opp til f.eks Harstad og tar rutefly nedover, mens noen andre da tar rutefly opp og flyr flyene våre ned igjen. Det er jo veldig væravhengig, så man må sette av tid nok til å måtte vente på noen steder.