Instruktører

Bosted: Horten
Timer: Ca. 1000+ timer.
Sertifikater: CPL ME/IR og FI-A
Erfaring: Skoleutdannelse fra Norge/USA, spesielt VFR dag og natt, også noe instrument (IR).
Jobb: Instruktør på Pilot flyskole på Torp, også noe klasseromsundervisning.
Litt om: Startet min karriere i Tønsberg flyveklubb i 2008 og har siden vært delaktig på flere nivåer i klubben, blandt annet styreverv.

Fred-Inge

Navn: Fred-Inge Eriksen
Stilling: Assisterende skolesjef
Timer: Ca. 3500 timer.
Sertifikater: CPL og FI-A
Erfaring: Fred-Inge tok ut instruktørpapirer i 1989 og har vært instruktør ved div flyskoler etter dette, Han har også tidligere vært skolesjef ved Tønsberg Flyveklubb .Han har fløyet fallskjermflyging for Paralift og vært kontrollant for Luftfartstilsynet. Han har tidligere jobbet som pilot ved Sundt Air til han gikk av som pensjonist.
Jobb: Pensjonist

Erlend

Navn: Erlend Sandvik
Stilling: Instruktør & Quality Manager
Bosted: Tolvsrød
Timer: 430
Sertifikater: PPL,  frozen ATPL, SEP/IR og FI-A
Erfaring: Flydd en del IR og tidligere leder av TFK i 4 år.
Jobb: Offshore sykepleier, North Atlantic Drilling
Litt om: Tok PPL i Tønsberg Flyveklubb i 2006 og ATPL-teori hos Luftfartsskolen. Tok så instrumentrating og instruktørutdanning hos Pilot Flyskole på Torp. Erlend jobber 2-4, så i friperiodene kan han også instruere en del på dagtid.

Eirik

Navn: Eirik Moxnes Kristiansen
Timer: 350
Sertifikater: CPL MEP/IR og FI-A
Erfaring: Bachelor i Luftfartsfag fra Universitetet i Tromsø og TFHS i Sverige.
Jobb: Instruktør på Pilot flyskole på Torp.
Litt om: Tok PPL i Tønsberg Flyveklubb, jobber nå som instruktør på Pilot Flyskole.

Knut Eivind

Navn: Knut Eivind Rygh
Bosted: Re
Timer: 1050
Sertifikater: CPL MEP/IR og FI-A
Erfaring: Jobbet 1 år som flyinstruktør i Florida.
Jobb: First Officer SAS
Litt om: Utdannet kommersiell pilot. Startet med PPL i Tønsberg Flyveklubb, fortsatte utdanningen i USA, England og Island

Eric

Navn: Eric Belgau Lund
Bosted: Horten
Timer: 400+
Sertifikater: CPL-ME/IR med fATPL og FI(A)
Erfaring: Seilflyging, slepeflyging, halehjulsflyging, VFR og IFR flyging samt klasseromsundervisningserfaring.
Jobb: Quality Manager Tønsberg Flyveklubb, instruktør
Litt om: Eric startet flykarrieren med seilflyging som 12-åring, og fikk etterhvert sin PPL hos Tønsberg Flyveklubb. Deretter begynte han på flyskolen på Torp der han ble ferdigutdannet trafikkflyger og flyinstruktør i 2015.

Lars

Navn: Lars Gunhildstad
Bosted: Re
Timer: 750
Sertifikater: CPL MEP/IR og FI-A
Erfaring: Jobbet 1 år som flyinstruktør i Fort Pierce, Florida. I hovedsak 2-motors fly.
Jobb: Isachsen Entreprenør
Litt om: Utdannet som kommersiell pilot. Startet med PPL i Tønsberg Flyveklubb, fortsatte utdanningen ved Aviator College i Florida, USA. Fullførte så ATPL teori hos Bristol Gs, i England, og EASA konvertering på Island.

Ruben

Navn: Ruben Eriksen
Timer: 4000
Sertifikater: ATPL ME/IR og FI-A
Erfaring: Arbeidet i Sundt Air siden 1999 fløyet forskjellige typer operasjoner bla. luftambulanse og business jet world wide.
Jobb: Kaptein i Sundt Air
Litt om: Startet flykarrieren på slutten av 80-/begynnelsen av 90-tallet med Cpl IR fra USA. Deretter mange år som pilot for Tønsberg fallskjermklubb.

Finn Hugo

FinnHugoZahlNavn: Finn Hugo Zahl
Bosted: Sandefjord
Timer: 3000 timer totalt, hvorav 1000 som instruktør/kontrollant og 560 timer som kaptein på sjøfly i Fonnafly
Sertifikater: FI-A
Jobb: Avdelingsleder Høyde-Service AS Sandefjord
Litt om: Har skolet i Tønsberg Flyveklubb og vært skolesjef fra 2011-2015. Flyr det meste av flytyper og gir utsjekk på det jeg har fløyet. Sitter også som styreformann i Jarlsberg Luftsportssenter AS.

Tore Inge

Navn: Tore Inge Erlandsen
Bosted: Asker
Timer: 12000
Sertifikater: MEP/IR og FI-A
Erfaring: Luftforsvaret, Bergen Aviation, Busy Bee og SAS commuter
Jobb: Pensjonist
Litt om: Flydd mange småflytyper, men har mesteparten av tiden i Fokker 50.