LN-TBG

Jarlsberg, T¿nsberg flyveklubb, LN-TBGLN-TBG er en Tecnam P-2002-JF fra 2013. Flyet er utstyrt med en Rotax 912S på 100 hester som går på blyfri bensin. Motoren er meget stillegående og miljøvennlig i forhold til tradisjonelle flymotorer. Flyet har en veldig god rekkevidde, da motoren er veldig bensingjerring med ett forbruk på ca. 16 liter/time. Flyet er utstyrt med skinnseter og har glasscockpit med Garmin GTN650 og G500 og analoge motorinstrumenter.. Flyet er lavvinget som gir ett veldig bra utsyn og oversikt når du flyr. Flyet har senterstikke og har en veldig god aerodynamikk som gjør at det er responsivt og veldig morsomt og fly.

Dette flyet er det primære skoleflyet til klubben og tilfredstiller til skoling på LAPL.